Liefhebben is niet naar elkaar kijken, maar samen in dezelfde richting kijken. Saint- Exupery

Over Ons

Mijn naam is Nurcan Mulder. Oprichter, pedagoog en trainer bij de Multicultuur. Ik ben zelf opgegroeid in twee verschillende culturen en heb dus van dichtbij kunnen ervaren wat dat teweeg kan brengen in een mens.

Waarom de Multicultuur?

Als hulpverlener heb ik verschillende situaties waargenomen waarin er weinig ruimte was voor een interculturele benadering, met alle gevolgen van dien: Hulpverleners die handelingsverlegenheid ervaren, cliënten die zich niet gezien of gehoord voelen. Op deze manier lijkt een oplossing soms ver weg, ondanks de goede intenties die er zijn.

Wat is mijn werkwijze?

Ik werk zelf het liefst vanuit verbinding en vertrouwen, door het tonen van oprechte interesse en te werken aan wederzijds begrip. Ik wil hulpverlener en cliënt dichterbij elkaar brengen, omdat vanuit nabijheid de ruimte ontstaat waarin de hulp verleend kan worden, waar ieder mens recht op heeft.

In mijn trainingen en workshops maak ik gebruik van wetenschappelijke inzichten en verschillende modellen, bijvoorbeeld het ui-diagram waarmee je het inzicht krijgt om op een niet oordelende manier interesse te tonen in anderen. Ik maak gebruik van verschillende wetenschappelijke modellen en theorieën tijdens de trainingen en coachingssessies.

Ik wil jou helpen om bewuster te worden van je eigen normen en waarden en de invloed die dit heeft op het hulpverleningsproces. Ik ben ervan overtuigd dat bewustwording bijdraagt aan je ontwikkeling als hulpverlener en je meer ruimte en zekerheid biedt om te handelen.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Of je nu werkt voor een organisatie of als individueel hulpverlener, je kunt bij mij terecht voor een eenmalig gesprek of een compleet traject met workshops en intervisies, en alles er tussenin. Ik vind het daarbij van belang om jou behoefte te achterhalen en lever vervolgens altijd maatwerk!

Wil je weten wat ik heb gedaan of waar ik nu mee bezig ben?

Nurcan Akcora

Meer informatie aanvragen

Contact

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Chat openen
Hallo, heb je een vraag? Stuur ons een bericht op WhatsApp.